Homepagina Terug naar de homepage Diensten

Onze diensten

JD Transportservice biedt diverse diensten op het gebied van transport. Hieronder treft u een overzicht aan van onze diensten. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

 

Speciaal Transport

De steeds groter wordende afmetingen en gewichten van machines en installaties roepen telkens opnieuw problemen in het leven, wat betreft het vervoer. De zekerheid, welke men bij het transport van dergelijke waardevolle ladingen steeds zal eisen kan JD Transportservice u bieden.

Transport advies

JD Transportservice kan u adviseren en begeleiden met logistieke oplossingen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij snel aan een goede vervoersoplossing helpen.

Transport begeleiding

U wilt geen omkijken meer hebben naar uw transporten? JD Transportservice kan dit voor u in goede banen leiden zodat u hierover geen zorgen meer heeft. Eén aanspreekpunt voor al uw transporten zodat u zich op uw dagelijkse werk kan focussen. JD Transportservice ontzorgt!

Project management

De uitdaging voor JD Transportservice begint bij de projectlading op het terrein van de verzender en eindigt bij de installatie op locatie. Dit proces kan bestaan uit, wegtransport, watertransport, RoRo-verscheping, luchtvracht, en railtransport, installering van de lading op de eindbestemming.

Specialisatie

JD Transportservice is gespecialiseerd op het vervoeren van exceptionele ladingen en oversized cargo door heel europa. Transport van silo’s, grondverzet materieel of andere grote ladingen zijn voor JD Transportservice een routine geworden.

© 2010 Copyright JD Transportservice. Alle rechten voorbehouden.