Profiel JD Transportservice

JD Transportservice is gefundeerd op meer dan 38 jaar ervaring in de transportwereld. Met een achtergrond als transportmanager bij Dabekausen Zwaartransport in Beek en later in Born heeft Jo Dabekaussen ruime ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van speciaal transport.

JD Transportservice logo

Na 38 jaar heeft Jo Dabekaussen besloten verder te gaan met JD Transportservice. Door de opgebouwde knowhow en expertise op het gebied van speciaal transport kan JD Transportservice snelle en markt conforme oplossingen bieden met betrekking tot de meest diverse logistieke diensten.

De steeds groter wordende afmetingen en gewichten van machines en installaties roepen telkens opnieuw problemen in het leven, wat betreft het vervoer. De zekerheid, welke men bij het transport van dergelijke waardevolle ladingen steeds zal eisen kan JD Transportservice u bieden.

JD Transportservice is gespecialiseerd op het vervoeren van exceptionele ladingen en oversized cargo door heel europa. Transport van silo’s, grondverzet materieel of andere grote ladingen zijn voor JD Transportservice een routine geworden.

Kortom, JD Transportservice staat voor snelle en korte communicatie lijnen, adequate oplossingen en marktgerichte dienstverlening. Dit alles tegen concurrerende prijzen.

Profiel

JD Transportservice is een dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van over sized cargo door geheel Europa. JD Transportservice draagt de zorg van het transport van uw producten vanaf het beginadres tot op de plaats van bestemming.

© 2010 Copyright JD Transportservice. Alle rechten voorbehouden.